s o l s i d a n

I love Solsidan! Bland det roligaste och mest träffsäkra jag sett på länge. Serien med familjerna som försöker skapa lycka i sitt villaområde. Underbart kul om relationsproblem, barn- och livspussel, karriärer, vänner & grannar. Mina favoritkaraktärer är de som Mia Skäringer och Henrik Dorsin gestaltar.

 

Igår kväll ute med vänner från Göteborg. Urmärkligt att vi var ensamma gäster på den lilla krog (Rianns) vi gick till. Maten var god och det var ett gemytligt ställe. Men det är ju stimmet och sorlet man vill ha. Ett par kom in så småningom men kastade i sig maten och försvann snabbt.

 

När vi kom hem och tackat vår eminente barnvakt kröp vi upp i soffan och såg Solsidan på TV4 Play. Mm...

 

Idag nedbäddad i sängen. Ont i halsen. Ont i huvudet. Ont i kroppen.

Senaste inlägg

Bloggarkiv