f j ä l l s e m e s t e r

Det är en sak jag funderat mycket på. Det här med att åka till fjällen. Läste en intervju med en kändis (tror det var Ann Söderlund) som hade varit på skidresa med 80 barn och 40 vuxna. Det kan I.N.T.E vara sant. Jag väljer att inte tro på det och ser det mer som en kraftig overstatement. Men även om man åker ett litet mindre gäng, som en kompis nyss gjorde, så förstår jag inte vitsen. Hon åkte till en fjällstuga med sammanlagt 15 personer. En (1) toalett. Vari ligger tjusningen? Har man det minsta anlag för IBS, vilket 35% av befolkningen har, så kan man inte utsätta sig för sådant. Jag skulle tagit betalt för att följa med.

 

Själv ska jag snart två dagar till fjällen med en kompis. Tre barn med in alles. Alldeles underbart lagom.

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv