c h r i s t i n a

Kylig fredagsmorgon. Träff med Christina utanför Elverket för att gå runt Djurgården. Förutom att uppleva skön natur där man kan spana in kokboksförfattare, kungabarnskompisar och boutiqueägarinnor så är behållningen med promenaden framför allt att få lyssna på Christina. Det blir aldrig tråkigt. Det kan handla om dokumentärfilmande. Om klippandets våndor. Om SVT. Om slot´ar. Om oväntade intervjuer med franska regissörer. Om filmfestivaler. Om skånska bohemer. Om. Om. Om. Man tackar helt enkelt inte nej till sådana promenadstunder. Som avslutning en kaffe på Helin & Voltaire. När vi skiljts åt får jag ett bonusSMS från C. Hon har gått med gylfen öppen i 1 1/2 timme. Underbart! Själv gick jag en gång omtumlad ut från tandläkaren i mina blå plasttossor. Trodde det var höstlöv som prasslade under fötterna...

En sådan här god macka åt vi inte på Helin & Voltaire.

Senaste inlägg

Bloggarkiv