e n d a g p å s k e p p s h o l m e n

Igår arrangerade Tällberg Foundation "En dag för framtiden" på undersköna Skeppsholmen. Över hela holmen, på Moderna Museet, på Arkitekturmuseet, på af Chapman, i Skeppsholmskyrkan etc etc hölls föreläsningar och samtal. Det sensommarvackra vädret gjorde att jag och Ella helst ville njuta utomhus så vi satte oss i gräset och lyssnade på konsert med Ale Möller Band. Riktig musikglädje. Ella gick modigt runt och bad artisterna om autografer. Hon fick också fina snabba teckningar; både ett munspel av Pelle Lindström (som för övrigt gjorde ett kanonbra jazzigt framträdande) och en saxofon av Magnus Lindgren. Sedan strosade vi runt och gick in på Östasiatiska och handlade lite i shopen och hörde oss för om terrakottaarméutställningen som drar igång nu. Den måste vi boka biljetter till.

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv