v e r n i s s a g e - d a y d r e a m s

När jag hade min förra vernissage så utfärdades en klass 2-varning. Och det med rätta. Det gick inte att ta sig fram i snöstormen. Och där stod vi med vin och tilltugg...I dag, när jag ska ha vernissage igen, har SMHI utfärdat...en klass 2-varning. Igen. Det innebär tydligen att vädret kan innebära fara för allmänheten, att stora materiella skador samt stora störningar i viktiga samhällsfunktioner kan inträffa. Så nu föreslår Lars att jag ska döpa nästa vernissage till just Klass 2-varning. Den jag ska ha ikväll heter dock Daydreams och jag önskar att folk orkar ta sig dit. Enligt norsk väderlekstjänst, som jag litar mer på, ska stormen ha bedarrat på eftermiddagen.

 

yr.no rules!

 

Vernissage på Olby, Sturegatan 24, Sthlm

Senaste inlägg

Bloggarkiv